Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 24 d’abril del 2012

L’Agrat: oberts a tothom

El passat mes de novembre va néixer a Tàrrega l’Associació Agrat amb l’objectiu de ser part activa del dia a dia de la ciutat des d’una vessant plural, participativa i constructiva. Ens agrada la Tàrrega alegre, la que es mou i la que s’uneix per fer xarxa de carrer.

Des d’aquell passat mes de novembre hem organitzat diferents activitats de tot tipus que han comptat amb una gran rebuda i acollida per part dels targarins. Els actes han estat de tota mena. Des de reunir més de sis-centes persones al carrer per dir “No a la violència” fins a organitzar un Carnestoltes ben reeixit o conscienciar socialment la ciutat durant la FesTàrregaSolidària.

Des de l’Agrat estem oberts a tot tipus de propostes i de persones, joves i grans, i volem col·laborar en dinamitzar i potenciar tot tipus d’actes socio-culturals pel bé de la ciutat. Això ho farem mantenint contactes i creant vincles amb les entitats targarines que comparteixin aquest objectiu i que així ho vulguin. Creiem que, si aquesta xarxa de carrer és cada vegada més extensa i amb més punts d’unió, la ciutat en sortirà molt beneficiada pels amplis recursos humans, socials i culturals dels quals disposem.

Un dels objectius de l’associació és fer extensiu el sentit de pertinença i participació dels targarins en la vida social de la ciutat. És per això que les nostres portes sempre estan obertes a qui desitgi formar part de l’associació i que tingui ganes de construir una ciutat activa, dinàmica i agradable. La participació ciutadana que volem per Tàrrega també la volem i l’encoratgem a dins de l’associació: totes les propostes dels nostres membres passen pel Consell de l’Agrat, format per representants de colles, membres a títol individual i càrrecs electes de l’associació, que es reuneix una vegada al mes i on tothom hi té la paraula per dir-hi la seva a l’hora de prendre decisions.

L’Agrat és obert a tothom. No som una associació de jovent, som una associació de targarins que vol generar vida a la ciutat promovent activitats per tots els gustos i franges d’edat. Per motius legals, l’únic requisit per associar-s’hi és ser major de 18 anys. Si vols dir la teva, si avui has parlat amb el coixí i tens una gran idea, però sobretot, si tens ganes d’opinar i debatre per sumar, tu també ets un “agratí”! Ens trobaràs a la nova web que hem estrenat: www.agrat.cat

Associació Agrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada