Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 11 de juny de 2013

Tàrrega confia en revalidar l’èxit de la Revetlla de Sant Joan
La capital de l’Urgell ja prepara la revetlla de Sant Joan que enguany repetirà el format de l’any passat on es va recuperar el sopar popular a la terrassa dels Jardins de l’Ateneu on hi van assistir més de 400 persones i el concert de gran format a Can Colapi que aquesta vegada comptarà amb els grups Mine!, La Banda del Coche Rojo i The Targarians. La Societat Ateneu de Tàrrega, l’Associació Agrat i la Regidoria de Cultura uniran forces per la celebració d’aquest proper 23 de juny.

Els actes de Sant Joan estan previstos que comencin al vespre però a la tarda, l’Agrat ja celebrarà la 3a edició de la gimcana popular Flèndit, que aquest any s’ha hagut d’ajornar en dues ocasions per culpa de les inclemències climatològiques d’aquests mesos de primavera. Així, la llera del Reguer tornarà a ser l’escenari d’aquesta gimcana que compta amb 400 inscrits que hauran de superar més d’una quinzena de proves d’habilitats combinades amb gran humor i bon ambient.

Pel que fa la festa de Sant Joan, començarà amb la rebuda de la Flama del Canigó a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Carme, portada des del Pirineu per la Penya Pedal de Bellpuig. El protocol seguirà amb l’encesa del peveter al peu del monument als Països Catalans i la lectura del Manifest. L'acte s'arrodonirà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.
A partir de 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc el sopar popular “Cóc&Coca” que es celebrarà als Jardins de l’Ateneu i que constarà de cóc de recapte, amanida, patates, coca de Sant Joan, beguda i un petard. Tindrà un preu econòmic de 7 euros, les places seran limitades i ja es poden reservar al Bar de l’Ateneu. El sopar a la fresca comptarà amb música en directe i l’any passat ja va ser un èxit de participació amb 400 comensals de totes les edats.

Tot seguit, a 2/4 de 12 de la nit, començarà la cercavila petarda amb la xaranga “Diga'ls-hi Inquiets” que acompanyarà el trasllat de la Flama del Canigó des dels Jardins de l’Ateneu fins al Camp dels Escolapis, on es recuperarà la tradició d’encendre una gran foguera gràcies a la col·laboració de Cartaes, que cedirà el material per l’encesa.

La revetlla continuarà fins altes hores de la matinada amb el concert de gran format que comptarà amb 3 grups musicals. A les 12 de la nit obrirà el concert Mine!, un dels grups més sorprenents de la recent fornada de pop-rock català i que han estat portada de la revista Enderrock, a més de ser un dels grups amb més repercussió a les sales de música de Barcelona. Posteriorment, serà el torn de La Banda del Coche Rojo, un dels millors grups de versions del panorama català que garanteix grans dosis de bona música i bon humor.  El colofó el posaran The Targarians, un combinat de músics targarins que inicien aquí la seva trajectòria, i un combinat de DJs agratins. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a agrat@agrat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari