Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 17 de juliol del 2013

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega oferiran un 25% de descompte permanent en les entrades a tots els socis de l’Agrat



Arnau Torres, de l'Associació Agrat, i Pere Aumedes, de Cinemes Majèstic Tàrrega.

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega i l’Associació Agrat han presentat aquest dimarts l’acord per promocionar l’assistència a les sales de cine targarines per un import reduït de 5,70 euros per cada entrada als socis de l’Associació Agrat. Aquest descompte suposarà una rebaixa del 25% respecte el preu habitual que té una entrada el cap de setmana als Cinemes Majèstic.

Les dues parts s’han mostrat satisfetes per haver assolit aquest acord en un moment delicat per moltes sales de cinema que han d’afrontar la reconversió al sistema digital. L’Associació Agrat, que compta actualment amb més de 800 socis, ha volgut destacar que s’ha acceptat la proposta dels Cinemes Majèstic per revitalitzar el sector i que és pugui gaudir de la cultura cinematogràfica a un preu molt atractiu. La finalitat de les promocions de l’Agrat és incentivar el consum local i de proximitat, lligant així amb l’objectiu com associació de promocionar els productes, serveis i comerços de Tàrrega tal i com és fa en les compres pels esdeveniments que organitza l’entitat.  Des de la comissió de promocions de l’Agrat s’ha explicat que estan oberts a escoltar totes les ofertes i descomptes que les empreses vulguin oferir als socis de l’entitat. També s’ha volgut remarcar que per aconseguir el descompte caldrà presentar el carnet de soci de l’Agrat.

Per la seva banda, els responsables de les sales de cine han volgut destacar la importància de poder atreure públics de totes les edats al cinema i ampliar el ventall d’ofertes i promocions a la ciutadania targarina. Així mateix, han confirmat que cada setmana s’enviaran butlletins electrònics als socis de l’Agrat informant de la programació que tindran les sales del Circuit Urgellenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada