Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dissabte, 21 de juny del 2014

450 persones participen d’un Flèndit molt festiu i amb la cursa d’andròmines com a novetat destacada



L’Associació Agrat ha organitzat aquest dissabte a Tàrrega la quarta edició del Flèndit amb la participació de 450 persones en una gimcana gegant que ha tingut lloc a la llera del Reguer. El “Flèndit” ha constat enguany de 18 proves amb 36 colles participants i on la gran novetat ha estat la cursa d’andròmines que ha tingut lloc al migdia.

Un total de 16 vehicles fabricats artesanalment han circulat pel nucli urbà de la ciutat amb moltíssima velocitat i habilitat pels carrers, places i baixades de la ciutat targarina. Nombrós públic s’ha situat al costat del recorregut del circuit que ha finalitzat prop del Reguer per animar tots els competidors.

Després de la cursa s’ha celebrat un dinar de germanor on s’ha gaudit d’un porc rustit, amanida i patata que ha fet les delíciles dels 350 comensals que han omplert la Plaça de les Nacions en una jornada de marcat caràcter festiu.

L’Associació Agrat ha valorat molt positivament la quarta edició del Flèndit i s’ha destacat que la cursa d’andròmines ha estat un bon revulsiu per augmentar la motivació i preparació de els colles participants. Cal destacar que no hi ha hagut ferits de consideració. A tall d’anècdota, durant la celebració de la gimcana hi ha hagut uns minuts de pluja, recordant que l’any anterior el Flèndit es va ajornar en dues ocasions a causa de la pluja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada