Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 22 de juny de 2015

La 5ª edició de la gimcana Flèndit bat tot els rècords amb 560 inscrits

L’Associació Agrat organitzarà aquest dissabte 27 de juny la 5ª edició del Flèndit assolint la xifra rècord de 560 inscrits, 110 més que en l’edició anterior i ampliant la festa des de les 11.30h del matí fins altes hores de la matinada amb un grapat d’activitats en la jornada més festiva i amorosa de l’entitat.

En total, fins a 42 colles s’han apuntat a participar a la gimcana Flèndit que se celebrarà a partir de les 16.30h a la llera del Reguer de Tàrrega amb un total de 21 proves que combinaran habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió.

La jornada començarà al matí, des de l’esplanada del Castell, quan es donarà el tret de sortida de la 2a cursa d’andròmines pels carrers de la ciutat en una prova que garanteix diversió i emoció a màxima velocitat. En aquesta prova, fins a 18 colles s’han atrevit a crear la seva andròmina de forma artesana i sumar més punts per guanyar el Flèndit.Després de la cursa, es farà un dinar de germanor entre totes les colles a la Plaça de les Nacions amb 400 comensals inscrits. L’àpat constarà de mig garrí, amanida, gelat i beguda per agafar forces de cara al tret de sortida del Flèndit de la Plaça Major i que tindrà novetats molt visuals i espectaculars.

Una vegada finalitzat el Flèndit al Reguer es donarà un temps per dutxar-se i preparar-se pel sopar i fi de festa que tindrà lloc al Càmping Municipal. Fins a 350 persones ja han reservat sopar i podran gaudir d’una festa amb música en directe i sessió de DJ’s.

Per a l’organització d’aquest 5è Flèndit es comptarà amb la col·laboració de fins a 80 persones voluntàries que s’han ofert a ser jutges de les proves, ajudar en la instal·lació de proves o organitzar els dos àpats. La comissió organitzava del Flèndit està formada per 30 membres que durant les últimes setmanes no han parat de treballar per celebrar una festa que cada any continua creixent.

Cal recordar que el Flèndit va sorgir l’any 2011 amb la voluntat de generar sinèrgies entre les colles targarines i després d’uns mesos de la seva celebració va néixer l’Associació Agrat, que actualment compta amb més de 1.000 sòcies i 13 comissions actives que preparen diverses activitats a Tàrrega culturals, lúdiques i socials amb notable èxit de participació.


Durant el 5è Flèndit també es recolliran telèfons mòbils en una campanya de sensibilització de cara als aparells antics i s’anima a que si algú vol col·laborar enviï un mail a agrat@agrat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari