Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 26 de setembre del 2016

L’Agrat organitzarà un tast de vins de proximitat durant la Nit Boja de Foment Targarí

El pròxim divendres 30 de setembre a partir de les 21h, l’Associació Agrat organitzarà la primera “Cata de vins a la Plaça” conjuntament amb productors del Riu del Corb. Serà en el marc de la Nit Boja de Foment Targarí i l’Agrat hi col·laborarà amb aquesta nova proposta.

El tast tindrà lloc a la Plaça dels Àlbers i comptarà amb 6 desgustacions de vins productors de la zona del Riu del Corb amb l’objectiu de potenciar els vins de proximitat i fer territori. Els vins que es podran tastar seran dels productors Analec, Olivera, Boldú Viticultors, Jove Celler, Petit Duran i Comalats.

El preu del tast serà de 8 euros i també inclourà les explicacions d’un expert somelier. Les places seran limitades i per poder reservar plaça s’haurà de fer a través d’un formulari que es podrà trobar a les xarxes socials de l’Agrat, enviant un mail a agrat@agrat.cat o de forma presencial al restaurant Saló Verd, La Cova, Pastisseria Nicolau i local de Foment Targarí.

A més, després del tast de vins, a la Plaça dels Àlbers també es farà un sopar organitzat per Foment Targarí amb plats elaborats per diferents restaurants targarins. Posteriorment, hi haurà concert del grup local “Her Majesty” que interpretarà cançons dels Beatles. El sopar constarà d’un crep d'espinacs del Saló Verd, dos segons de La Cova a escollir (calamarcets amb la seva tinta o carglos a la gormanta) i la passió targina de postres elaborada per Pastisseria Nicolau. Els tiquets ja es poden adquirir en aquests establiments i al local de Foment Targarí a la Plaça dels Àlbers a un cost de 8 euros.


Aquesta serà el tercer any que Agrat col·labora amb la Nit Boja de Foment Targarí amb l’objectiu de generar xarxa i col·laborar amb les entitats targarines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada