Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 4 de juliol de 2017

L’Agrat inicia un estiu molt esportiu amb Patxangues de futbol i bàsquetL’Associació Agrat organitzarà durant aquest estiu dos tornejos de futbol i bàsquet per als seus socis amb l’objectiu de fer esport en un ambient distès i divertit amb els amics.

La tercera edició de les Patxangues de futbol comença aquest dimarts 4 de juliol amb la participació de 10 equips formats per colles targarines amb un mínim de 5 jugadors inscrits. Durant tot el mes de juliol es disputaran els partits cada dimarts i dijous al vespre a les pistes de l’Àngel Guimerà. Una vegada quedi resolta la fase de grups, se celebrarà la gran fase final per decidir l’equip campió, que en les primeres 2 edicions ha estat Animal Farm.


Pel que fa el campionat de bàsquet, l’Agrat organitzarà la segona edició del 3x3 que tindrà lloc durant el dissabte 22 de juliol. De 16h a 21h, els diferents equips disputaran un campionat marcat pel bon ambient i que tindrà lloc a Can Colapi. Les inscripcions pel 3x3 de l’Agrat encara estan obertes i podeu rebre el formulari enviant un mail a agrat@agrat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari