Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 13 d’agost de 2017

Èxit de participació en la 5a edició de la Targalan, la Lan Party de Tàrrega


Aquest diumenge s'ha tancat amb èxit la 5a edició de la Targalan, la Lan Party de Tàrrega després de més de 48 hores d'activitats i competicions on-line al Pavelló esportiu de Tàrrega. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació Agrat, ha comptat amb 220 inscrits, el rècord de participació, i ha estat valorat molt positivament pels assistents.

Els joves han compartit la màxima de velocitat de connexió, han intercanviat els seus coneixements i han pogut gaudir de l'accés gratuït a les piscines municipals. A més, enguany han pogut conèixer el youtuber David Amorín "DamKalloh", responsable del canal La Taberna de Dam, el qual té prop de 40.000 subscriptors. Amorín ha narrat la seva fructífera activitat a les xarxes, gràcies a la qual ha estat cridat com a creador de continguts per a grans marques. Entre altres facetes, Amorín és jugador professional del videojoc Hearthstone.


Els tornejos de videojocs famosos com Counter Strike, Overwatch, Rocket League o League of Legends han estat el punt àlgid de la matinada de dissabte a diumenge i s'han repartit els diferents premis entre els guanyadors. L'exposició de videoconsoles retro també ha estat un dels atractius de la Targalan que ha servit perquè molts juguessin per primer cop amb les consoles dels seus pares.

Cap comentari:

Publica un comentari