Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 26 de març del 2013

La Fira del Playmobil de Tàrrega destinarà el 10% dels beneficis a un projecte solidari del CAP de Tàrrega



L’Associació Agrat destinarà el 10% dels beneficis de la Fira  del Playmobil de Tàrrega, que es celebra el proper 6 i 7 d’abril, a un projecte solidari del CAP de Tàrrega. En concret es tracta d’un projecte d’educació sanitària coordinat per l’àrea de Pediatria del Centre d’Atenció Primària de Tàrrega dirigit als infants de la comarca. La finalitat d’aquest projecte és ensenyar hàbits saludables, donar a conèixer l’entorn socio-sanitari d’un centre de salut i familiaritzar els nens i nenes amb aquest món tenint en compte la seva edat.

La 2a Fira de Playmobil del Tàrrega tindrà un marcat vessant solidari i durant els dies de la Fira hi haurà un punt de recollida de Playmobils nous i usats que l’Associació Somos Clicks repartirà en diferents hospitals, centres d’adopció i residències perquè tots els nens puguin gaudir-los dins del marc de la campanya solidària “Cap nen sense click”. En aquests sentit, s’ha instal·lat un diorama al hall del CAP de Tàrrega amb figures de Playmobil per tal de donar a conèixer aquests projectes i animar a la gent a aportar les seves joguines no utilitzades durant la Fira del Playmobil, que tindrà lloc al Mercat Municipal el 6 i 7 d’abril.

Tanmateix, aquest dilluns s’ha obert una nova edició del concurs “Freak-Click” on a través de Facebook es demanen fotografies de playmobils en llocs emblemàtics de la ciutat de Tàrrega. L’any passat es van superar els 40 participants amb fotografies de llocs tant singulars com el Parc de Sant Eloi, el Pati, l’Ateneu o la Plaça Major. Els usuaris que vulguin participar en aquest concurs trobaran les instruccions a www.facebook.com/firaplaymobiltarrega i les 3 millors fotografies guanyaran un obsequi relacionat amb Playmobil.

                           
Associació Agrat           CAP de Tàrrega        Somos Clicks

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada