Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 20 de març de 2013

Tàrrega celebrarà del 6 al 7 d'abril la 2a Fira del Playmobil

Comunicació Aj.Tàrrega
Tàrrega es convertirà per segon any consecutiu en la capital dels playmobils, les populars joguines també conegudes com clicks. L’Associació Agrat i SomosClicks coorganitzen els propers dies 6 i 7 d’abril la 2a Fira Playmobil, un ampli ventall d’exposició, venda i concursos relacionats amb aquest cèlebre nino. La Fira Playmobil, l’única d’aquestes característiques que se celebra a la demarcació de Lleida i que l’edició passada va congregar més de 6.000 visitants, repeteix ubicació a l’Espai MerCAT si bé s’avança en el calendari de juny a abril.

Ideal per a un públic familiar
Avui s’ha presentat la segona edició amb l’ànim que la cita consolidi el seu atractiu tant per als fans dels clicks com per a un públic familiar en general. Ferran Esteve i Lluís Nadal, portaveus de SomosClicks i Agrat respectivament, han subratllat els bons resultats de la fira de l’any passat, “fet que ens ha animat a repetir l’experiència”. L'alcaldessa Rosa Maria Perelló l'ha qualificada "com un bon exemple d'atractiu lúdic d'impacte econòmic".
Una desena de diorames i més de 3.000 clicks
Com a novetats, la Fira Playmobil de Tàrrega comptarà amb un gran diorama de més de 24 m2 basat en el Far West, integrat per figures i construccions realitzades per col·leccionistes privats de SomosClicks. Ells seran els encarregats de crear aquests móns de fantasia amb més de 3.000 clicks disposats en una desena de diorames, que aniran des dels clàssics pirates fins a l’Antàrtida, passant per l'època romana, fades i monstres, l'Egipte napoleònic, l’època victoriana, els gàngsters de Xicago, el fons marí o la ciutat en obres. També hi haurà una parcel·la per a expositors que posaran a la venda les últimes novetats de la marca. 

Una fira marcadament solidària
La 2a Fira Playmobil de Tàrrega també tindrà un marcat vessant solidari ja que Agrat destinarà el 10% dels beneficis a un projecte solidari de pediatria del Centre d’Atenció Primària del municipi. A més, a la fira s’habilitarà un punt de recollida de clicks nous i usats que es lliuraran a diferents hospitals, centres d’adopció i residències perquè tots els infants puguin gaudir-ne dins la campanya Cap nen sense click. I és que aquests ninos de 7 centímetres d’altura i creats per l’alemany Hans Beck l’any 1974 han esdevingut icones de culte, amb multitud de seguidors de totes les edats.

La fira rep el patrocini de l’Ajuntament de Tàrrega i la col·laboració de Foment Targarí, Punt Jove, CAP Tàrrega, Foment Targarí i Jugorium Botiga Màgica de Verdú.

Activitats paral·leles

Concurs de diorames a l’Espai Jove (antic escorxador)
Dissabte 6, de 10 a 20 h.

Munta i exposa el teu diorama de Playmobil! Premis per a les millors creacions! Inscripcions i bases del concurs a www.facebook.com/FiraPlaymobilTarrega

Concurs Comerç Click amb Foment Targarí als aparadors de les botigues col·laboradores · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats als aparadors dels comerços de Foment Targarí. La butlleta i el plànol per participar es facilitarà en el punt de venda d’entrades.

Concurs Busca Click a l’Espai MerCAT · Dissabte 6 i diumenge 7
Busca els clicks amagats als diorames de la Fira Playmobil.

 

Concurs Freak-Click a Facebook
Penja una foto divertida al Facebook amb Playmobils i amb un indret de Tàrrega de fons. Etiqueta a la foto: Agrat Tàrrega i Fira Playmobil Tàrrega. I afegeix el comentari “Jo participo al concurs de www.facebook.com/FiraPlaymobilTarrega”. Les fotografies s’exposaran a l’Espai MerCAT

Zona Tallers a l’Espai Jove (antic escorxador)
Dissabte 6, de 10h a 20h.

Tallers de dibuixos, mostra de diorames, activitats amb Playmobils i jocs organitzats pel Punt Jove de Tàrrega. Exposició de fotografies La vida en un clic d’Oriol Solà.

Fem el Museu de Playmobil a l’Espai MerCAT
Diumenge 7, a les 12.30h.

Taller organitzat per Jugorium Botiga Màgica de Verdú on els nens i nenes trien un diorama dels exposats i fan un seguit de feines pròpies d'un museu per poder-lo explicar després amb una vista guiada (documentació, fotografia, guió,...) Inscripcions el mateix diumenge a la fira.


Web relacionada:
http://www.facebook.com/firaplaymobiltarrega


COMUNICACIÓ AJUNTAMENT DE TÀRREGA

Cap comentari:

Publica un comentari