Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 21 d’octubre del 2013

L’Agrat destinarà el 10% dels beneficis del 2013 a un projecte social targarí

Imatge de l'Assemblea Agrat de l'any passat
L’Associació Agrat de Tàrrega destinarà el 10% dels beneficis anuals que ha generat aquest 2013 a un projecte social targarí. El projecte serà votat i escollit pels socis durant l’Assemblea anual ordinària que es celebrarà el proper 16 de Novembre al Mercat Municipal.

L’Agrat obre a partir d’ara i fins el 8 de Novembre un període de recepció de propostes perquè qualsevol entitat o persona individual presenti un projecte de caràcter social a la ciutat de Tàrrega. La temàtica és lliure i es vol fomentar la creativitat i la innovació per una proposta que pugui repercutir beneficiosament en el bé del col·lectiu. Els únics requeriments que es demanen és que s’enviï a agrat@agrat.cat una explicació del programa situat a Tàrrega i/o pobles agregats i que es detalli en què s’invertirien els recursos aportats per l’Agrat, que estarien al voltant d’uns 200 euros. Tanmateix, es crearà una comissió de control per garantir que el projecte tiri endavant i que es demostrin els objectius presentats.

L’any 2012, el 10% dels beneficis van anar dirigits a un projecte del Club Ciclista de l’Associació Alba i van servir per adquirir un tricicle adaptat per aquest club que treballa per a que les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual o problemes de salut mental puguin accedir a la pràctica d’algun tipus de disciplina esportiva.

L’Associació Agrat compta actualment amb més de 800 socis i celebrarà aquest mes de novembre el segon aniversari de vida amb la realització de l’Assemblea i amb una gala que comptarà amb sopar, actuacions i sessió de DJ’s.

L’entitat es mostra satisfeta amb les activitats que ha realitzat durant aquest 2013 i que han servit per ampliar el ventall de públic i edats. Així, s’ha repetit l’organització del Carnestoltes de Tàrrega,  la 3a gimcana Flèndit, la 2a Fira del Playmòbil, la revetlla de Sant Joan i el servei d’autocars nocturns per les festes majors AgraTour. A més, també s’han realitzat noves activitats com la Fira de la Cervesa Artesana,  la TARGALAN Lan Party o una sortida conjunta per anar a esquiar. L’Associació Agrat també ha col·laborat en activitats populars com la Festa Major de Maig de Tàrrega, el Correllengua o la Marató contra la pobresa.


Finalment, l’Agrat també forma part de la recent creada AgEnTa, /Agrupació d’Entitats de Tàrrega) que treballa per generar una xarxa entre associacions de Tàrrega per poder sumar esforços i col·laboracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada