Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 20 de novembre de 2013

L’Agrat destinarà el 10% del romanent a un projecte de la Protectora d’Animals per evitar inundacions
L’Associació Agrat de Tàrrega va celebrar el passat dissabte 16 de novembre l’Assemblea General Ordinària amb la participació de 386 socis i on es va decidir destinar el 10% del romanent  de l’entitat al projecte proposat per la Protectora d’Animals de Tàrrega.

En concret es tracta d’un projecte per pavimentar amb formigó el pati exterior d’un nou tancat amb caseta on actualment hi ha inundacions quan plou per la falta de drenatge. L’actuació també ajudaria a la neteja diària d’aquest tancat del Refugi d’Animals de Tàrrega, que en els últims temps està patint una superpoblació a causa de l’augment dels abandonaments i el descens de les adopcions.

L’aportació que farà l’Associació Agrat serà de 310 euros, pertanyents al 10% dels romanent  del curs 2012/13, i que l’Assemblea va aprovar destinar el passat dissabte per votació després d’estudiar 3 propostes rebudes, una de Cartaes, l’altra d’Ecoxarxa i la de la Protectora d’Animals.

L’acte de l’Assemblea va coincidir  amb l’aniversari del segon any de vida de l’Agrat i 386 socis van assistir al Mercat Municipal per aprovar els diferents punts de l’ordre del dia com el pressupost, el calendari d’activitats de l’any vinent,  un informe de valoració crític, quins grups musicals voldrien els socis per la Festa Major, la data del Flèndit que passarà a ser el 28 de juny o el canvi de càrrecs. 
 
A més, durant la celebració, també es va fer una col·lecta pel Banc d’Aliments i es van recollir dos carretons plens d’aliments que ja s’han entregat a l’entitat.

L’Associació Agrat ha augmentat en més de 100 socis aquest any, ja compta amb més de 850 associats i durant aquest curs s’han incorporat 4 colles noves. S’ha remarcat que és continuarà   organitzant les propostes dels socis que s’aprovin de manera assembleària als consells que es celebren cada mes i mig, sempre hi quant hi hagi comissions que ho organitzin, l’autèntica essència de l’associació, on tothom hi és acceptat i l’únic requeriment és ser major d’edat per temes legals. En els propers mesos, les diferents comissions de les activitats organitzades treballaran per preparar-ho i comuniquen que qualsevol targarí i/o targarina en pot formar part si així ho desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari