Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 20 de novembre del 2013

TOP – 5 ASSEMBLEA, SOPAR DE GALA i FESTA DEL BAFLE

  1. La Comi Juventudes: ole, ole i ole. I és que no podem fer un TOP-5 del sopar de gala, assemblea i festa del bafle sense que ells estiguin al calaixó més alt del podi. Una perfecta organització i un treball de fons de molta qualitat de una comi que ens ha demostrat que cada any es supera. Llarga vida a las Juventudes.
  2. El tanga del grup del local: van deixar a tots bocabadats amb la sorprenent aparició d’un tanga negre per representar la cançó “la tanga no és un tango”de la coneguda sèrie Plats Bruts de Tv3. El número 2 del TOP-5 és per lavelocitat de reacció que van tenir en treure’l. Ara bé, era d ell…? O era della…? En tot cas, teníem algun agratí o agratina que anava lliure de l’entrecuix.I això es mereix aquesta primera posició.
  3. Les agratines de gala: quina elegància, quina posada en escena, quin saber portars'ens acaben les paraules. I és que les agratines van deixar els agratins sense alè amb els seus elegants vestits, mini-faldes de tres graus de temperatiura (buffff), estampats i colors, escots, tacons i complements.
  4. Les enganxines de la Comissió Carnestoltes: TE QUIERO EN MI EQUIPO. Un reclutament més típic d’un programa de televisió però que va omplir els vestits i les camises d’aquesta enganxina que va ser focus d’atenció i eina de lligoteig de bona part de la festa del bafle. La pregunta és: aconseguiran que els socis deixin de veure aquesta comi com una secta, o seguiran sent el “grupet de sempre”? El 5 de desembre en sortirem de dubtes.
  5. Moderador, Pere Notario: Elegància i bona planta. I és que Pere Notario no deixa mai a ningú indiferent. La seva presentació “Hola em dic Pere i sóc solter”, juntament amb “és un home que entén de dones” de l’últim consell, li mereix un espai en el TOP-5 de la festa. Podrà repetir que és un home solter, en l’assemblea de l’any vinent? ABRAN SUS APUESTAS. Nos lo quitan de las manos!
Firmat: S.E.X.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada