Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 18 de març del 2014

3,2,1....i acció: FesTàrregaSolidària!!!



Ara si que la tenim aquí. Aquest dissabte, 22 de març arriba la tercera edició de la FesTàrregaSolidària.


Un dia ple d’activitats diverses, per tots els públics, on esperem donar vida a la plaça i fer que la solidaritat dels targarins bulli acompanyant l’entrada de la primavera.


Pels més esportistes, el dia començarà a les 10 del matí a la Plaça Major, on s’iniciarà el  recorregut de 12-15 km amb bici organitzada pel Club Ciclista Tàrrega. Un cop arribats tots els ciclistes a la plaça podrem gaudir de l’exhibició dels ballarins i ballarines del Gyas Club i Centre Esportiu  Sant Jordi. I per no perdre el ritme, a les 12 continuarem amb una súper masterclass del ball  de moda a tots els gimnasos de Catalunya: Zumba!! La Kiara, la professora de ball més popular de Tàrrega, ens farà moure el cos a ritme de salsa, merengue i més balls llatins. 


Per omplir l’estómac i recuperar les calories cremades, els Amics dels Escoltes ens oferiran un vermut amenitzat amb un bingo que promet ser d’allò més divertit!!


Cal recordar també que durant tot el matí, de 10.00 a 14.00 hores, hi haurà la FesFiraSolidària. La plaça major s’omplirà de diferents associacions que treballen per la solidaritat. Una oportunitat per conèixer com treballen el munt d’associacions que vetllen per els col·lectius més desatesos o més desafavorits. I a més, mercat d’intercanvi organitzat per Ecoxarxa, on pots intercanviar tot allò que no utilitzis per d’altres que sí necessitis.



La festa continuarà a les 17.00 hores de la tarda a la Plaça Major, on la plaça s’omplirà de diferents tallers en els que podrem aprendre  i compatir rialles, esforç i coneixements. Tallers de pintura per despertar l’artista que tothom porta a dins, danses d’arreu del món per conèixer altres cultures, esports inclusius per poder gaudir de la salut amb TOTHOM, etc. 


Un cop acabats els tallers, l’Agrupament Escolta Mestre Güell Roger de Llúria i el GIC Esplai, repartiran xocolata per tothom que en vulgui. I amb la panxa ben plena, tothom a canviar-se per anar direcció Mercat Municipal, on a les 21.00 hores es servirà el sopar elaborat pels superXefs targarins: els Amics dels Escoltes i les Dones Arrel. El menú consta de: llangonissa amb cansalada a la birra, mousse de llimona casolà, vi, pa, aigua i recordatori de la FesTàrregaSolidària d’enguany. I tot això només per 7 euros! Vaja, una ganga targarina d’allò  més solidària!! Per reservar el sopar, cal enviar un mail a festarregasolidaria@gmail.com


I per fer baixar el sopar els Ondara Gospel, els Diga’ls-hi Inquiets, els Targarians i els Amaika ens faran moure el cos i gaudir d’un final de festa d’allò més espectacular!!!



Tots els diners que es recullin al llarg de la FesTàrregaSolidària aniran destinats als dos projectes elegits d’enguany: A la corda fluixa de l’Associació Alba i Néixer amb dignitat  d’Ajuda’m a viure.



Fem que la solidaritat dels targarins surti al carrer el dissabte 22 de març, perquè entre tots...FemTàrregaSolidària!!






Agrat Tàrrega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada