Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 23 de març del 2014

FOTONOTÍCIA. Èxit de participació i solidaritat a la FesTàrregaSolidària


Aquest dissabte ha tingut lloc la 3a edició de FesTàrregaSolidària amb molt èxit de participació i solidaritat. Al matí, la Plaça Major es va omplir per la realització de diferents activitats com classes de Zumba, la Fira d'entitats solidàries o una bicicletada amb vermut final. A la tarda, es van realitzar diferents tallers per tots els públics i a la nit es va celebrar un sopar amb més de 250 comensals al Mercat Municipal que es va concloure amb un concert. 

L'objectiu era aconseguir fons per dos projectes, un de local i un de veïns. El local té el nom de "A la corda fluixa" i serveix per ajudar a visibilitzar als habitants de Tàrrega aquelles situacions de vulnerabilitat que pateixen algunes persones o famílies vinculades a l’Associació Alba. El de veïns s'anomena Néixer amb dignitat i té la intenció d’aconseguir la rehabilitació i adequació de l’edifici de Maternitat que forma part del dispensari de Guiba en un projecte de Organització per la cooperació i el desenvolupament de l’Àfrica Subsahariana (Burkina Faso).

En els propers dies s'informarà dels recursos recaptats i es farà un seguiment dels projectes d'aquesta 3a edició de la FesTàrregaSoldiària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada