Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 5 de maig de 2014

L’Agrat i els escoltes redescobriran el Castell de Tàrrega en un vermut amb maridatge de vins, formatge i músicaEl proper dissabte 10 de maig a partir de les 13h del migdia, l’Associació Agrat i l’Agrupament Escolta Mestre Güell-Roger de Llúria redescobriran un nou espai de Tàrrega en un vermut que comptarà amb un maridatge de vins i formatge i una actuació en petit format del grup musical Perifèrics.


L’espai escollit en aquesta edició de la Festa Major és el Castell de Tàrrega, actualment aïllat de la ciutat i sense estat de restauració, però que compta amb un encant especial i unes magnífiques vistes. En els dos últims anys, l’Agrat i els escoltes han dignificat espais oblidats de la ciutat com són el pou de gel i el torricó carlí de l’ermita de Sant Eloi amb l’objectiu de donar-los a conèixer a la població. A més, aquestes actuacions han comptat amb la contextualització històrica i un treball de neteja i adequació de l’espai.


Com a novetat, enguany hi haurà una sessió de maridatge de vins de L’Olivera i Comalats amb formatges de proximitat i que comptaran amb les expilacions dels seus responsables. Els encarregats d’amenitzar la vetllada seran els components de Perifèrics, una banda targarina formada per Joan Dancin, Eduard Escaño i Eduard Ribera que oferiran un concert de petit format en un espai únic i privilegiat.


D’altra banda, l’Associació Agrat informa que enguany no serà la responsable de la barra del concert de Festa Major com en les dues últimes edicions. L’Ajuntament de Tàrrega ha subhastat les barres de les festes populars que recauran en un negoci de restauració. En aquest sentit, l’entitat té previst convocar en els propers dies una assembla extraordinària per reformular les properes activitats de l’entitat en funció de la nova redistribució dels pressupostos arran d’aquest canvi.

Cap comentari:

Publica un comentari