Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 23 de setembre de 2014

L’Agrat col•laborarà amb Foment Targarí oferint un sopar, música i gintònics durant la “Nit boja”L’Agrat participarà en la shopping night que organitza Foment Targarí el proper divendres 3 d’octubre dins del marc de la “Nit boja”. L’Associació oferirà un sopar obert al públic a partir de les 22h a la Plaça dels Àlbers que constarà de tapes i postres realitzades per restaurants targarins i amb música Jazz del grup Chitlins per amenitzar la vetllada.

Posteriorment, es farà una tast de gintònics i també se celebrarà l’estrena del videoclip de Carnestoltes. Després, mentre comerços i restaurants targarins obren les seves portes durant la nit, la Plaça dels Àlbers també acollirà una sessió de música amb DJ’s targarins per animar la nit.

El sopar constarà de tapes realitzades pels restaurants La Cava i La Cova i postres elaborats per la pastisseria Can Nicolau. El vi anirà a càrrec de L’Olivera i Comalats i en els propers dies s’informarà d’on es podran reservar els sopars.

L’Agrat ja va organitzar amb èxit un vermut popular al Castell de Tàrrega durant la Festa Major i la comissió va rebre la proposta d’organitzar aquest esdeveniment de mans de la nova junta de Foment Targarí. La comissió organitzadora ho va acceptar i està treballant per poder tenir una bona vetllada per animar el sector comercial amb aquesta “Nit boja.”

Cap comentari:

Publica un comentari