Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 5 d’octubre de 2014

Més de 300 persones gaudeixen del Tapeo&Shopping&Gin organitzat per l'Agrat

L'Associació Agrat va celebrar amb èxit el sopar Tapeo&Shopping&Gin del passat divendres 3 d'octubre dins el marc de la Nit Boja organitzada per Foment Targarí. Més de 300 persones van exhaurir tots els sopars a base de tapes dels restaurants targarins La Cava i La Cova i els postres de Cal Nicolau. A més, també es van poder degustar vins de Comalats i L'Olivera i, posteriorment, es van servir gintònics en una nit molt animada.


La Plaça dels Àlbers es va omplir de gom a gom amb el públic que durant la nit va anar desfilant pels carrers de Tàrrega aprofitant la Nit Boja dels comerços locals. El públic assistent va poder gaudir de l'actuació musical del grup de Jazz, Chitlins, i de la sessió de DJ David Rey que va animar la plaça fins a les 3 de la matinada. A més, durant la nit es va poder veure, en primícia, el videoclip oficial de Carnestoltes basat en la cançó "Oh, oh, Felip" i que també podeu trobar a les xarxes socials d'Agrat Tàrrega.

La comissió organitzadora de l'esdeveniment ha volgut destacar l'elevada assistència de públic i vol agrair la paciència i col·laboració de tots els assistents al sopar. Tanmateix, es vol demanar disculpes ja que es va canviar un dels plats (fals arròs per ordi amb ceps) sense avís previ. La comissió continuarà treballant per realitzar vetllades com aquestes en espais emblemàtics, com ja va organitzar un vermut popular al castell de la ciutat durant la passada Festa Major.


Finalment, també es vol destacar la gran entesa amb Foment Targarí i enviar una felicitació per l'èxit d'aquesta primera Nit Boja. D'aquesta manera, l'Associació Agrat continua amb l’objectiu de col·laborar entre les entitats targarines i promoure el comerç de proximitat.

Cap comentari:

Publica un comentari