Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 3 de desembre del 2014

TOP – 5 ASSEMBLEA, SOPAR DE GALA i FESTA DEL BAFLE 2014

TOP 1 – Gràcies, Lluís. Lo Lluís Nadal deixa de ser Representant Legal d’Agrat. Tres anys donen per molt, i així ha estat. Amb ell al capdavant, l’Agrat va néixer, créixer fins a ser una realitat social forta i estable. La seva dedocràcia, la seva llarga oratòria o la seva capacitat per estar a tots els racons de l’associació l’ha fet tenir un lloc de privilegi al cor de tots els agratins i agratines. Sabem que tot i no ser Representant Legal, seguiràs sent el primer en estirar la corda per seguir fent xarxa de carrer i múltiples activitats. Així que:  Gràcies, “Presi”. 

TOP 2 – Pista de patinatge... prova pre-flèndit? I és que dissabte a l’espai Mercat es va instal·lar una pista de patinatge que bonament semblava una prova pre-flèndit. Es van poder veure moments d’equilibri però també moments accidentats. I es que l’ambient del Flèndit també es respira en aquestes grans nits. Gràcies Juventudes per preparar-nos pel Flèndit... Ah, que no vau ser vosaltres? Doncs així, potser cal demanar als tresorers que revisin els pressupostos i s’aprovi una partida per subvencionar l’ajuntament i poder tapar les goteres de l’espai Mercat.

TOP 3 – APP Agrat És igual si tens Iphone o si tens Android. El cas és que tinguis el que tinguis has de descarregar-te l’App de l’Agrat. Dissabte es va estrenar la nova aplicació de mòbil de l’Agrat amb una promoció que va generar una allau de “walking deaths” en busca d’un dels 25 tiquets de cubata que estaven escampats per la carpa del pàrquing de l’espai Fasina. I el més gran, sorprenent i acollonant és que amb menys de 2 minuts els tiquets estaven en mans d’un/a propietari/a feliç. Ja se que us pregunteu si això és gràcies a la App o al sisè sentit de l’agratí i l’agratina en localitzar ofertes relacionades amb l’alcohol... Però per si de cas, descarrega-te-la JA, no sigui cas que el pròxim cop siguis l’últim/a en assabentar-te de les novetats i promocions. (no et descuidis de clicar “accepto rebre notificacions Push”).

TOP 4 – Papis i Mamis Agrat Quina il·lusió veure que la família Agrat creix amb nadons i futurs nadons dels socis i sòcies. Aquest és el principi d’un peix que al cap dels anys es mossegarà la cua. I és que d’aquí 18 anys tindrem els primers agratins nascuts després del naixement de l’Agrat, amb pares i mares associats a l’entitat des del primer dia. Estarem d’acord en que ens hem d’assegurar el futur de l’associació, oi?.  Doncs... A que espereu?  “hola sóc en S.E.X. i no tinc fills...” a veure si, com va passar amb en Pere Notario, l’any que bé puc dir-vos que això ja no és així. Enhorabona PAPIS i MAMIS de l’Agrat. I que de ben aviat en puguin ser molts més. 

TOP 5 – Scalanifi + Si senyor. Fora vergonya i tothom a dalt de l’escenari. Quina manera de ballar, quina manera de moure’s.  Algú va quedar indiferent la gran quantitats de balls que van haver-hi? Així dona gust fer el sobre taula del gran sopar de gala (de nou, Felicitats Juventudes!). Des d’aquí faig un crit per a que s’obri una comissió de Ball i dansa a l’associació i, que en l’època de més bon temps, es faci una macro ballada de Zumba als carrers de Tàrrega. Qui s’apunta?  Kiara, posa play i ensenya’ns el que cal saber. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada