Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 30 de novembre de 2014

L’Agrat celebra el 3er aniversari arribant als 1.000 socis

 L’Associació Agrat de Tàrrega va celebrar el passat dissabte 29 de novembre al Teatre Ateneu la 3a Assemblea Ordinària arribant a la xifra dels 1.000 socis. Després de 3 anys des de la seva creació, l’entitat continua la seva tasca de ser una part activa de la societat targarina proposant i realitzant diferents activitats durant l’any.

Aquest 2014 l’entitat ha realitzat 12 activitats de diferent caire amb la participació de més 125 persones en les comissions organitzadores de Flèndit, Carnestoltes, Sopar de Gala, Fira de la Cervesa Artesana, Fira del Playmobil, FesTàrregaSolidària, Targalan Lanparty, Festa Major, Nit Boja, Sant Joan, Correllengua i Londarí.

En l’Assemblea Ordinària hi van assistir prop de 400 socis que van aprovar la memòria d’activitats, l’estat de comptes, l’informe crític, el calendari i els pressupostos per al proper any. Tanmateix també es van aprovar la renovació de càrrecs de representant, tresoreria, secretaria i comunicació per impulsar la renovació dins de l’entitat. Durant l’acte, els socis també van poder votar quins grups de música voldrien per la Festa Major del 2015 com ja s’ha fet en els últims anys.

Posteriorment, els assistents van gaudir d’un sopar al Mercat Municipal amb les 36 colles assistents i la posterior festa per celebrar el 3er any de vida de l’associació. Durant tot el dia també es van recollir aliments pel Banc d’Aliments en motiu de la campanya del Gran Recapte i es van poder aconseguir més de 3 carretons plens d’aliments i productes de d’higiene personal.

L’entitat s’ha mostrat satisfeta per l’augment de socis, més de 150 respecte l’any passat, i per l’elevada participació a les comissions. També s’ha remarcat que és continuaran organitzant les propostes dels socis que s’aprovin de manera assembleària als consells que es celebren cada mes i mig, sempre hi quant hi hagi comissions que ho organitzin, l’autèntica essència de l’associació, on tothom hi és acceptat i l’únic requeriment és ser major d’edat per temes legals. En els propers mesos, les diferents comissions de les activitats organitzades treballaran per preparar-ho i comuniquen que qualsevol targarí i/o targarina en pot formar part si així ho desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari