Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 3 d’agost del 2015

L’Agrat col·laborarà amb el Carnaval d’Estiu del Balconet de Can Colapi del dissabte 8 d’agost

L’Associació Agrat col·laborarà en el Carnaval d’Estiu que s’organitzarà el pròxim dissabte 8 d’agost a Tàrrega en el marc de les activitats del Balconet de Can Colapi. La temàtica girarà entorn del “Carnaval Tropical” i les comparses i disfresses individuals es concentraran a partir de les 19h a les piscines municipals.

A les 19.30h es donarà el tret de sortida a la “Rua d’Ondaneiro” que recorrerà els principals carrers de la capital targarina amb molta animació i música per gaudir de la festa en plena època estiuenca. El grup de batukades “Band Tokades” serà l’encarregat de posar el ritme a una rua que estarà liderada pels esperits de Carnestoltes que al mes d’hivern fan embogir la capital targarina.

La rua finalitzarà a Can Colapi on els assistents desfermaran tota la seva passió i luxúria per viure un Carnaval molt tropical. A les 22h tindrà lloc el sopar a base d’una gran fideuà popular que tindrà un preu especial si es fa una reserva prèvia. Per 7,5 euros es podrà gaudir del sopar i de 2 cerveses omplint un formulari o enviant un mail a agrat@agrat.cat

El ritme continuarà amb la Festa Glow on el color farà acte de presència d’una forma sorprenent i molt original culminada amb l’actuació musical de Afrocaribean Collective i de Guetto Youth fins altes hores de la matinada. Durant la nit, es farà acte d’entrega dels premis a les 3 millors disfresses individuals a tots els participants a la Rua d’Ondaneiro.

Aquesta és la 5a edició del Carnaval d’Estiu de Tàrrega que va començar al Bar Kirikú, actual col·laborador de l’esdeveniment, i que fa 2 anys es va unir al programa d’actes del Balconet de Can Colapi. L’Agrat, amb 4 anys d’experiència organitzant el Carnestoltes d’hivern, s’uneix al grup de col·laboradors per potenciar-la encara més i unir esforços i sinergies amb l’entitat Nous Espais, organitzadora del Balconet de Can Colapi que tindrà activitats des del dijous 6 d’agost fins al diumenge 9. El col·lectiu Matoll també col·labora en l’esdeveniment que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada