Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 22 de setembre del 2015

El servei d’autocars nocturns de l’Agrat creix un 85% i visita 13 Festes Majors amb 950 passatgers

L’Associació Agrat de Tàrrega ha repetit amb èxit aquest estiu el servei d’autocars que ha recorregut 13 Festes Majors de la província de Lleida amb un total de 950 passatgers. Les dades representen un 85% més de passatgers que en l’edició de l’any passat, on es van registrar 515 assistents. A més, s’han visitat 5 Festes Majors més que en la campanya anterior. 

Sota el nom d’Agratour, els organitzadors han valorat satisfactòriament la 4a edició d'aquest servei, ja que s’han complert els dos objectius principals: gaudir de les festes dels pobles veïns i garantir la seguretat a les carreteres evitant desplaçaments amb cotxes.

En total s’han organitzat 19 autocars per visitar les festes de Ivars d’Urgell (65), Barbens (81), Concabella (106), Alcoletge (85), Arbeca (85), Igualada (53), Passanant i Maldà (47), Palau d’Anglesola (100), Aquelarre de Cervera (54), Borges Blanques (51) i Vallbona de les Monges (55). A més, també s’han fet desplaçaments a les discoteques Apolo de Barcelona per la inauguració del disc de la Terrasseta de Preixens (42) i a l’estrena de la temporada de Waikiki (126). 

L’AgraTour s’ha autofinançat pels mateixos socis de l’Agrat, ja que és l’únic servei d’autocars nocturn de la província que no depèn de subvencions públiques.

Un dels trets més singulars del servei AgraTour ha estat que els socis han escollit a través d’Internet les destinacions dels busos mitjançant una enquesta al Facebook i les reserves s’han fet a través de l’aplicació per a telèfons móbils de l’Agrat. Tanmateix, el servei ha rebut una gran acceptació en els pobles on s’ha organitzat.


L’Associació Agrat ha fet una valoració molt positiva del servei i ha reafirmat la intenció de continuar oferint el servei AgraTour sempre que els socis ho requereixen oportú per desplaçar-se a esdeveniment de qualsevol tipus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada