Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dissabte, 22 d’abril del 2017

Èxit total en la 3a edició de Lo Closcamoll amb 2.000 assistents

2.000 persones han gaudit de la tercera edició de ‘Lo Closcamoll’ de Tàrrega que ha tingut lloc aquest dissabte 22 d’abril a l’Escola de l’Àngel Guimerà de Tàrrega. El públic ha pogut gaudir de les d’actuacions musicals amb Reggae per xics, Xiula, Karaokesband kids, Heavy per xics i Pot Petit.

El públic assistent ha celebrat el nou espai, més gran que en les anteriors edicions, i també han tingut molt bona acollida l’àmplia varietat d’activiats paral·leles, tallers, jocs, contacontes i food-trucks per menjar en una jornada familiar i marcada pel bon temps. Els espais popa i ludoteca han rebut els elogis perquè estaven molt ben pensat pels infants i els seus pares i mares.


L’organització s’ha mostrat satisfeta per l’èxit de la tercera edició de ‘Lo Closcamoll’ i ha agraït al públic assistent la bona rebuda. Des de la comissió AgratXics, formades per socis i sòcies de l’Agrat que han estat pares i mares en els últims anys, han assegurat que tenen la intenció de continuar treballant en noves iniciatives relacionades amb els nens i nenes de Tàrrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada