Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 8 de maig de 2017

L'Agrat espera repetir l’èxit de la Vermutada de la Festa Major a la llera del riu Ondara

El pròxim dissabte 13 de maig a partir de les 11h del migdia els amants del vermut tenen una cita obligada a ‘La Vermutada’ que organitzarà l'Associació Agrat per la Festa Major de Tàrrega. L’esdeveniment es va organitzar l’any passat a la llera del Reguer amb un gran èxit de públic i enguany es vol repetir aquesta experiència per començar de la millor manera possible el dissabte de Festa Major. D’aquesta manera, l'espai escollit serà la llera del Riu Ondara, a la part més pròxima a la rotonda de Sant Martí de Maldà, i estarà decorat per a l'ocasió.

‘La Vermutada’ comptarà amb l'actuació musical del grup lleidatà ‘Spring Riot', creat al 2012 i que combina diferents estils de pop i rock modern influenciats per grups com Muse, Coldplay, Queen, U2, Bon Jovi, My Chemical Romance i Beatles. Ells seran els encarregats d’amenitzar una trobada on el vermut serà el gran protagonista aprofitant la popularitat que torna a tenir aquesta beguda. El públic assistent podrà degustar diferents varietats de vermut, alguns d'ells de producció artesana. Com és habitual també hi haurà el millor acompanyament possible a base de la Fórmula targarina realitzada amb patates, fuet, formatge, olives i salsa secreta. A més, també hi haurà escopinyes i un ampli ventall de begudes per gaudir de la jornada.

Els escoltes de Tàrrega també col·laboraran amb aquest acte, així com la regidoria de Cultura, que és coorganitzadora de l'esdeveniment i també instal·larà en aquest espai un indret de jocs originals i sorprenents fets de fusta de la companyia Tombs Creatius dirigit per a un públic infantil.

Corretossino i concerts

Un altre dels moments més esperats d'aquesta Festa Major serà la celebració del popular CorreTossino, quan la popular bèstia delectarà tots els seus fidels passejant-se pels carrers de Tàrrega i visitant els diferents bars de la ciutat. Coorganitzat juntament amb El Rostoll, els escoltes i Guixanet, la cercavila tindrà l'acompanyament de les xarangues Diga'ls-hi Inquiets i Band The Marxa que revolucionarà els carrers de la ciutat abans de la Nit del Tararot.

Des de l'organització es vol recordar que enguany hi haurà un regal per als 300 primers. Els preus seran de 7 euros (6 consumicions de birra o sangria) o 10 euros (6 consumicions + entrepà de la Nit del Tararot). Els tíquets es podran passar a recollir el mateix dia del CorreTossino al vermut popular a la llera del reguer o al lloc de sortida, que aquest any se situarà a la Plaça Riambau, la plaça de les lletres de TÀRREGA.


Finalment, cal recordar que els socis de l'Agrat han estat els responsables de votar quins grups voldrien per a la Festa Major. Doctor Prats i Oques Grasses van ser 2 de les propostes amb més suport, es van traslladar a la regidoria de Cultura i dissabte a la nit es podran veure a la Plaça de les Nacions. A més, a La Vermutada també es podran comprar tíquets per al sopar de la Nit del Tararot. Des de l'Agrat, desitgem bona Festa Major a totes les targarines i targarins. Gaudim-la que és la nostra, la de tots!

Cap comentari:

Publica un comentari