Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 29 de maig del 2017

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega batrà el rècord amb més de 75 varietats diferents de 15 productors diferents

El pròxim 3 de juny Tàrrega acollirà la 5a edició de la Fira de la Cervesa Artesana amb una oferta de més de 75 varietats diferents de cerveses realitzades de forma artesanal per 15 productes diferents, xifres rècord del certament. L’Associació Agrat i Cerveseria Matoll, organitzadors de l’esdeveniment, han volgut fer un pas endavant per la celebració de la 5a edició i la Fira se celebrarà a Can Colapi, un espai més gran i amb més possibilitats per fer-hi activitats paral·leles. A més, també hi ha una aposta per augmentar l’horari, que serà des de les 12 del fins a les 3 de la matinada, i l’oferta gastronòmica creixerà amb múltiples food-trucks i parades de  productes de proximitat.

Un altre dels grans atractius de la Fira de la Cervesa Artesana serà l’àmplia i variada proposta de concerts en directe i gratuïts. Així, a 2/4 de 4, després de la paella popular, actuaran els Pascual & els Desnatats, membres de La Terrasseta De Preixens i que oferiran una proposta variada d’estils a un ritme frenètic. Posteriorment, a les 18h de la tarda hi haurà l’actuació dels lleidatans Spring Riot, que ja van enamorar el públic targarí en La Vermutada de la Festa Major amb les seves versions dels millors grups pop i rock de la història. A les 22h de la nit, serè el moment de Fina la Ina amb una proposta artística que barreja la cobla clàssica amb dosis d’humor irreverent. I finalment tancarà la nit el grup basc Potato, un refrerent històric de l’ska i el reggae que continua captivant els amants de la música amb un directe espectacular.

Paral·lelament, també hi haurà la música entre hores dels DJ Mistery, Dj hombreras i DJ Txirivú i un grapat d’activitats per a nens amb diferents jocs per a totes les edats i s’organitzaran activitats esportives conjuntament amb l’Agrupació Excursionista de Tàrrega.

En l’edició del 2016 es van servir un total de 2.200 litres i enguany s’espera mantenir aquesta xifra amb 15 cervesers provinents d’arreu del territori català: C13 (La Pobla de Segur), La Vella Caravana (Menàrguens), Lo Perot (Penelles), Cerveses de Ponent (Seró), Lo Vilot (Almacelles), Les clandestines (Montferri), La Segarreta (Sta. Coloma de Queralt), Lo Gambusí (Tortosa) Cerberus (Artès), Marina (Blanes), Lupulus (Casp), Quer (Berga), Vandals (Pont de Suert), Biir (Barcelona) i Matoll (Belianes). Dels tiradors només rajaran cerveses de comercialització limitada. A més, en aquesta edició es podran tastar cerveses inèdites fetes únicament per a l’ocasió.  



La 5a Fira de la Cervesa Artesana compta el suport en l’organització de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i també la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada