Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 26 de novembre de 2017

Relleu generacional al capdavant de l’Agrat en el 6è aniversari de l’entitat

L'Associació Agrat de Tàrrega ha celebrat aquest dissabte 25 de novembre l'Assemblea General Ordinària coincidint amb el 6è aniversari del naixement de l'entitat i assolint la xifra dels 1.554 socis, un increment de 165 socis nous respecte l'any anterior. 

L'acte es va celebrar amb total normalitat i els socis van aprovar la incorporació de nous càrrecs al capdavant de l’entitat, fet que servirà per dur a terme un relleu generacional en càrrecs com representació, comunicació, tresoreria i secretaria. A més, tambés es va aprovar la memòria d'activitats, l'estat de comptes, l'informe crític, el calendari i els pressupostos per al proper curs.

Després de 6 anys des de la seva creació, l'entitat continua amb voluntat de ser una part activa de la societat targarina proposant i realitzant diferents activitats durant l'any. En l'actualitat fins a 227 persones formen part activa de les 20 comissions que organitzen les diferents activitats de l’Agrat, amb l’entrada de 87 membres nous.

Al 2017, l'associació ha completat 21 activitats de diferent caire amb les comissions organitzadores de Flèndit, Carnestoltes, Sopar de Gala, Fira de la Cervesa Artesana, Fira del Playmobil, AgraTour, Targalan Lanparty, Festa Major, Nit Boja, Sant Joan, Correllengua, Patxangues de futbol, 3x3 de bàsquet, Torneig de Volei Platja, Nadales, FesTàrregaSolidària, Targanades, Sitcom, Teatre, Lo Closcamoll i Periodisme. A més, s'ha col·laborat amb diferents entitats targarines i també s'ha dedicat una part del pressupost a actes solidaris ocomola col·laboració amb l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega, on recentmen s’ha estrenat un mural participatiu amb la col·laboració d’artistes i alumnes de totes les escole, o la construcció d’una llibreria al carrer que promou l’intercanvi de llibres.

En l'Assemblea d'aquest dissabte hi van assistir més de 400 socis que també van col·laborar en el Gran Recapte del Banc d'Aliments aportant les seves donacions. Posteriorment, es va celebrar un sopar i una festa per celebrar el 6è aniversari de l'Agrat.


L'entitat s'ha mostrat satisfeta pel bon funcionament de l’enitat però s’ha insistit amb la necessitat que més gent s’uneixi a les comissions per poder fer les activitats amb més efectius i noves propostes. Les comissions contuen sent l'autèntica essència de l'associació, on tothom hi és acceptat i l'únic requeriment és ser major d'edat per temes legals. En els mesos vinents, les diferents comissions de les activitats organitzades treballaran per preparar-ho i comuniquen que qualsevol targarí i/o targarina en pot formar part si així ho desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari