Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 3 de juny de 2018

La 6a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega assoleix un nou rècord amb 2.700 litres servits

Els organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana, l’Associació Agrat i Matoll, han valorat molt positivament la sisena edició que s’ha celebrat aquest dissabte 2 de juny a Tàrrega amb un èxit de públic que va omplir l’Espai Can Colapi del Reguer durant tota la jornada. Al vespre va ser quan es va registrar més assistència de gent en una jornada on la climatologia va acompanyar.

La ubicació de la festa ha estat celebrada per tothom per guanyar en espai, comoditat i capacitat per fer-hi més activitats paral·leles durant les 15 hores que va durar el certamen i on es van servir un total 2.700 litres de cervesa artesana, record del certamen i que supera els 2.300 que es van vendre l’any passat. Els 14 productors assistents van celebrar la consolidació del certamen i alguns, fins i tot, van exhaurir algunes de les seves varietats.

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll han manifestat la seva voluntat per continuar organitzant la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega, un producte que està guanyant molts adeptes i que a més va comptar amb cerveses aptes per a celíacs. En els propers dies, la comissió organitzadora es reunirà per revisar el certamen i pensar noves millores per les pròximes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari