Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 16 de març del 2012

Manifest: Tàrrega contra la violència


Els últims mesos, la societat targarina ha patit diversos actes violents i vandàlics. En primer lloc, des de l’Associació Agrat manifestem sense embuts el nostre rebuig a la violència, injustificada, que massa sovint es produeix vora els espais d’oci nocturn del centre i que en tingué una trista mostra la matinada de cap d’any. Condemnem la violència i fem una crida a la serenitat, a la companyonia i a l’alegria. 

Rebutjar la violència és cosa de totes les persones que vivim a la ciutat i que volem viure amb respecte, tolerància i justícia. També manifestem, en segon lloc, que l’actuació d’un grup reduït d’individus no pot criminalitzar o afavorir la condemna de cap comunitat que integra Tàrrega. 

En tercer lloc, també manifestem el nostre rebuig absolut al pur vandalisme, que darrerament han patit els béns públics o els símbols propis de la nostra vila o país. Ni volem ni podem acceptar que es malmetin espais comuns de forma absolutament gratuïta i barroera, pel la mera satisfacció egoista de destruir. 

Des de l’Associació Agrat volem que Tàrrega sigui coneguda arreu per la seva capacitat de generar alegria, de ser un referent cultural i d’aportar empenta social amb igualtat en la diversitat i justícia. 

Així doncs, rebutgem tots aquests actes i diem PROU a la violència! Diem PROU al vandalisme i fem una crida a fer un pas endavant com a societat a no girar la cara davant els vàndals i violents, a fer un pas endavant per posar pau i diàleg entre mig de tota desavinença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada