Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 16 de març del 2012

Neix l'Associació Agrat


Tàrrega compta des d’aquest mes de desembre amb una nova associació amb un potencial de més de 300 membres. Sota el  nom d’Agrat i com a continuació de l’experiència de la gimcana Flèndit que es va celebrar el passat mes d’abril, l’associació vol ser un centre de trobada de les diferents colles i joves de Tàrrega, on es promoguin diferents tipus d’activitats culturals, socials, d’oci, solidàries o ecològiques per formar part activa del dia a dia de la ciutat.

L’associació Agrat (que significa “Targa” al revés i que juga amb el verb agradar) va firmar l’acta fundacional el passat dissabte 17 de desembre i compta amb els seus propis estatuts. A més, està organitzada en diferents comissions que s’encarreguen de gestionar totes les vessants i activitats derivades del funcionament d’Agrat (representació, tresoreria, secretaria, brigada, comunicació, farmaciola, intendència, assessorament legal...). El model de funcionament està basat en una associació assembleària on es prenen decisions de manera col·lectiva a les diferents reunions i on l’únic requisit és ser major d’edat.

L’associació pretén organitzar diferents actes per animar la vida social de la ciutat i trencar amb l’estereotip de que “a Tàrrega mai es fa res”. Així s’ha pensat per exemple en festes solidàries, concerts, escala en hi-fis, carnavals, sopars, una nova edició del Flèndit i també activitats ecologistes com ajudar en la neteja de la llera del Reguer. En els últims mesos s’han mantingut diferents reunions i sopars que han congregat en alguna ocasió a més de 300 persones al Mercat Municipal de Tàrrega. Agrat és una associació sense ànim de lucre i està oberta a qualsevol major de 18 anys interessat en formar part de la iniciativa mitjançant les vies de contacte del correu electrònic (agrat.tarrega@gmail.com) i Facebook (Agrat Tàrrega).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada