Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 22 de maig del 2012

L’Agrat contra la pobresa

La crisi econòmica està transformant completament la nostra societat i cada vegada més augmenta el nombre de víctimes per una situació a la qual pocs estàvem acostumats. Sentim parlar de retallades, desnonaments, rescissió i atur com si fos el pa de cada dia i al nostre voltant comencem a veure famílies que pateixen fins i tot per aconseguir el pa de cada dia. Aquest any, TV3, Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3 tiren endavant una acció excepcional: “La Marató per la pobresa” sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc" i que es celebrarà aquest cap de setmana del 26 i 27 de maig. 

Des de l’Associació Agrat també volem aportar el nostre gra de sorra i unir-nos a les entitats targarines que des de fa molts anys han mostrat la seva solidaritat en diferents actes. Per aquest motiu, hem organitzat, aquest dissabte 26 a les 5 de la tarda al Pati, un 3x3 de bàsquet a favor de “La Marató per la pobresa”. Amb la col•laboració del Club Natació i l’Ajuntament de Tàrrega, els participants podran fer un partit i encistellar contra la pobresa amb equips de 3 jugadors. La inscripció es podrà fer el mateix dissabte al Pati i cadascú podrà aportar la seva voluntat en benefici de “La Marató”. 

El diumenge també continuarem lluitant per aconseguir recursos pels més desafavorits. En aquest cas, col•laborarem amb els amics del Club Ciclista Tàrrega que organitzen la “Bicifesta” en favor de La Marató. A partir de les 10 del matí, també des del pati, tots els participants farem un recorregut en bicicleta des de Tàrrega fins a Vilagrassa per tornar cap al Pati on ens esperarà un vermut popular. En aquest cas, els beneficis per “La Marató” també seran les voluntats econòmiques que aportin els participants. 

Aquest any no tens excusa, posem-nos en forma, encistellem i pedalem perquè tothom tingui la seva oportunitat. Contra la pobresa, Tàrrega tornarà a donar suport a “La Marató”!

Comissió “La Marató de la Pobresa - Associació Agrat”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada