Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 29 de maig del 2012

Tàrrega encistella i pedaleja contra la pobresa


En el marc de la Marató per la pobresa organitzada per TV3 i Catalunya Ràdio, el passat dissabte l’Associació Agrat va celebrar un torneig de bàsquet de 3x3 a la plaça del Carme, dedicat a recaptar fons i lluitar contra la pobresa i la desigualtat. En total hi van participar un total de 65 persones en 14 equips que van gaudir d’una gran tarda d’esports i on es va recaptar un total de 161 euros. 

Diumenge, el Club ciclista Tàrrega, amb la col·laboració de l'Agrat, va celebrar la Bicifesta que també va servir per incrementar la recaptació per la Marató amb un total de 427€. Va ser un matí fantàstic on hi van participar 110 ciclistes que van fer un total de 12 quilòmetres de ruta, finalitzant la jornada amb el sorteig d'una bicicleta i un vermut popular per tots els participants. L'Agrupació Fotogràfica de Tàrrega també va col·laborar amb la causa, exposant una sèrie de fotografies relacionades amb la pobresa (RICOBRES).

Des de l'Agrat, l’Agrupació Fotogràfica i el Club Ciclista volem agrair la col·laboració de tots els participants, el Club Natació i l'Ajuntament de Tàrrega. Contra la pobresa tots sumem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada