Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 24 de novembre de 2015

L’Agrat assoleix els 1.200 socis en el 4t aniversari

L’Associació Agrat de Tàrrega celebrarà aquest dissabte 28 de novembre l’Assemblea General Ordinària coincidint amb el 4t aniversari del naixement de l’entitat i assolint la xifra dels 1.204 socis, un creixement del 20% respecte l’any anterior.

Després de 4 anys des de la seva creació, l’entitat continua la seva tasca de ser una part activa de la societat targarina proposant i realitzant diferents activitats durant l’any. En l’actualitat fins a 168 persones formen part activa de les comissions que organitzen les diferents activitats de l’Agrat.

Al 2015, l’associació ha completat 16 activitats de diferent caire amb la participació les comissions organitzadores de Flèndit, Carnestoltes, Sopar de Gala, Fira de la Cervesa Artesana, Fira del Playmobil, AgraTour, Targalan Lanparty, Festa Major, Nit Boja, Sant Joan, Correllengua, Patxangues, Nadales, Festa Suprema, Festival Closcamoll i Periodisme. A més, s’ha col·laborat amb diferents entitats targarines, la promoció del Cap d’Any, la presentació del llibre del Postureig de Lleida i també s’ha dedicat una part del pressupost a actes solidaris, com una campanya de sensibilització i recollida de telèfons mòbils antics o la col·laboració amb l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega.


En l’acte d’aquest dissabte també es farà una recollida d’aliments per participar amb el Gran Recapte del Banc d’Aliments i s’anima a tothom a participar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari