Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 29 de novembre de 2015

Més de 400 socis participen a la 4a Assemblea Ordinària de l'Agrat


Més de 400 socis i sòcies han assistiti aquest dissabte 28 de novembre a la 4a Assemblea Ordinària de l’Associació Agrat. L’entiat ha assolit aquest any els 1.200 socis i ha completat 16 activitats diferents a més de col·laborar amb diferents entitats i esdeveniments de la ciutat de Tàrrega.

L’acte es va celebrar amb total normalitat i els socis van aprovar la memòria d’activitats, l’estat de comptes, l’informe crític, el calendari i els pressupostos per al proper any. Tanmateix també es van aprovar la renovació de càrrecs de tresoreria, secretaria, fotografia, App i comunicació per impulsar la renovació dins de l’entitat. Durant l’acte, els socis també van poder votar quins grups de música voldrien per la Festa Major del 2016, la renovació dels estatuts i la data del Flèndit del pròxim any entre el 18 o el 25 de juny.

Posteriorment, els socis van gaudir d’un sopar al Mercat Municipal amb les 37 colles assistents i la posterior festa per celebrar el 4t any de vida de l’associació. Durant tot el dia també es van recollir aliments pel Banc d’Aliments en motiu de la campanya del Gran Recapte i es van poder aconseguir més de 3 carretons plens d’aliments.


L’entitat s’ha mostrat satisfeta per l’augment de socis, més de 150 respecte l’any passat, i per l’elevada participació a les comissions. També s’ha remarcat que és continuaran organitzant les propostes dels socis que s’aprovin de manera assembleària als consells que es celebren cada dos mesos, sempre hi quant hi hagi comissions que ho organitzin, l’autèntica essència de l’associació, on tothom hi és acceptat i l’únic requeriment és ser major d’edat per temes legals. En els propers mesos, les diferents comissions de les activitats organitzades treballaran per preparar-ho i comuniquen que qualsevol targarí i/o targarina en pot formar part si així ho desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari