Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 16 de novembre de 2015

L’App de l’Agrat assoleix les 1.000 descàrregues en un any

Més de 1.000 persones ja s’han descarregat l’aplicació per a telèfons mòbils de l’Associació Agrat que va néixer ara fa un any coincidint amb el 3er aniversari de l’entitat. La nova eina oberta a tota la ciutadania ha estat un èxit i ha permès facilitar la comunicació dels nombroses esdeveniments que organitza l’associació targarina durant tot l’any.

Una de les principals utilitats de l’aplicació és la possibilitat d’activar el servei de notificacions que permet avisar als usuaris de les pròximes activitats de l’Agrat o informació de servei. Així, també es pot respondre als formularis de reserves per sol·licitar places als autocars de les Festes Majors que s’organitzen a l’estiu o fer reserves per als diferents àpats que es realitzen durant l’any. Fins a 710 persones han activat el servei de notificació que ha estat molt ben rebut pels usuaris.

Disponible per a mòbils Android i Iphone, l’App també compta amb un potent calendari de totes les activitats culturals que s’organitzen a la ciutat gràcies a la col·laboració amb la Regidoria de Cultura i totes les entitats targarines. Amb un simple cop de vista al calendari, es pot visualitzar l’agenda d’actes de la capital de l’Urgell.

Per poder sufragar el cost de l’aplicació diverses empreses targarines han col·laborat amb l’Agrat a través de l’espai de promocions. Així, han pogut oferir descomptes o informació dels seus productes a través d’aquesta aplicació instal·lada a més de 1.000 dispositius. Les empreses que han format part de l’aplicació durant aquest primer any han estat: Hostal del Carme, Cinemes Majèstic, Autoescola Francesc, Domenèc Seguí Ferreteria, Petrolis Independents, Desigual Tàrrega i Cafeteria Ateneu.


Des de l’Associació Agrat es vol agraïr el suport d’aquestes empreses col·laboradores i s’anima a qualsevol comerç que vulgui es vulgui promocionar  l’App que contacti amb l’entitat enviant un correu electrònic a agrat@agrat.cat L’aplicació ha estat creada per l’empresa del Palau d’Anglesola, Reskyt.

Cap comentari:

Publica un comentari