Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 27 de novembre del 2016

L’Agrat arriba als 1.354 socis i a les 20 comissions actives en el 5è aniversari de l’entitat

L'Associació Agrat de Tàrrega ha celebrat aquest dissabte 26 de novembre l'Assemblea General Ordinària coincidint amb el 5è aniversari del naixement de l'entitat i assolint la xifra dels 1.354 socis, un increment de 150 socis nous respecte l'any anterior. L'acte es va celebrar amb total normalitat i els socis van aprovar la memòria d'activitats, l'estat de comptes, l'informe crític, el calendari i els pressupostos per al proper any.

Després de 5 anys des de la seva creació, l'entitat continua amb voluntat de ser una part activa de la societat targarina proposant i realitzant diferents activitats durant l'any. En l'actualitat fins a 219 persones formen part activa de les 20 comissions que organitzen les diferents activitats de l'Agrat. Aquest 2016, s'han creat 4 noves comissions i 51 persones més s'han sumat a l'essència de les comissions.

Al 2016, l'associació ha completat 20 activitats de diferent caire amb les comissions organitzadores de Flèndit, Carnestoltes, Sopar de Gala, Fira de la Cervesa Artesana, Fira del Playmobil, AgraTour, Targalan Lanparty, Festa Major, Nit Boja, Sant Joan, Correllengua, Patxangues de futbol, 3x3 de bàsquet, Nadales, FesTàrregaSolidària, Targanades, Sitcom, Teatre, Lo Closcamoll i Periodisme. A més, s'ha col·laborat amb diferents entitats targarines i també s'ha dedicat una part del pressupost a actes solidaris o la col·laboració amb l'àrea de pediatria del CAP de Tàrrega.

En l'Assemblea d'aquest dissabte hi van assistir 419 socis que també van col·laborar en el Gran Recapte del Banc d'Aliments aportant les seves donacions. Posteriorment, es va celebrar un sopar i una festa per celebrar el 5è aniversari de l'Agrat.


L'entitat s'ha mostrat satisfeta per l'augment de socis i per l'elevada participació en les comissions. També s'ha remarcat que es continuaran organitzant les propostes dels socis que s'aprovin de manera assembleària als consells que se celebren cada tres mesos, sempre que hi hagi comissions que ho organitzin, l'autèntica essència de l'associació, on tothom hi és acceptat i l'únic requeriment és ser major d'edat per temes legals. En els mesos vinents, les diferents comissions de les activitats organitzades treballaran per preparar-ho i comuniquen que qualsevol targarí i/o targarina en pot formar part si així ho desitja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada