Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 2 de novembre del 2016

Uneix-te a la comissió de Carnestoltes 2017!

El cap de setmana del 25 i 26 de febrer del 2017, Tàrrega es tornarà a transformar per viure una nova edició del Carnestoltes. En els últims anys tots els targarins i targarines han vibrat amb aquesta festa que ha omplert els carrers d’alegria i bogeria amb centenars de persones participant a la festa.

Per poder tornar a repetir l’èxit es necessiten molts mesos de preparació i gent animada per tornar-la a fer grossa. Per aquest motiu, convidem a tota la ciutadania a unir-se a la Comissió de Carnestoltes! Enguany serà la 6a edició que l’organitza l’Associació Agrat i, com hem fet cada any, obrim les portes perquè tothom pugui aportar el seu granet d’arena. Ja sigui en vestuari, escenografia, guió, personatges o logística, el Carnestoltes té molt vessants.


La primera reunió tindrà lloc el pròxim divendres 4 de novembre al vespre qualsevol persona que s’hi vulgui unir serà benvinguda. Agrairíem rebre un correu electrònic a l’adreça agrat@agrat.cat amb el vostre nom i us facilitarem tota la informació per poder ser membre de la comissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada