Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 28 de novembre del 2016

TOP FIVE DEL 5È ANIVERSARI DE L'AGRAT

Hola Caracola. Como mola la gramola. A la cola pepsicola. Y a vacilar con las nenas. Els 80 també s’han apoderat de les nostres expressions. Doncs aquí teniu la nostra visió particular del que vam viure. Tranki, no te pongas nervi que hay confi.
-       Els 80 i “Pasarlo Pirata” Temàtica arriscada però que va ser tot un èxit. I la veritat és que els socis i sòcies d’Agrat estaven d’allò mes guap@s amb els “atuendos” dels armaris vells de casa. Amb tot, els puristes creiem que va faltar la gran orgia final. Aquella que representa els grans 80. Desitgem que estigui en l’ordre del dia per l’any vinent. “Nasty de Plasty”

-       Les mallesGuay del Paraguay! Sense pudors, sense vergonya i sense complexes. Doncs ens encanten les malles, el que representen i el que deixen entreveure. Si bé per moments el local semblava el tret de sortida de la Jean Bouin de Barcelona, les malles van donar color i alegria. I segur que més d’un atac d’escalfor mental. Una raó més per pensar que la macro-orgia seria un èxit! “Ojo al manojo”

-       La salut de l’Agrat – Economia, participació, activitats, nombre de socis/es... i FUTUR. En aquest 5è aniversari de l’entitat vam poder preveure un bon futur. Si bé la temàtica era els 80, els 90 ocupaven més del 80% de les cadires del local. I aquesta joventut sap el que es fa, perquè l’organització va ser excel·lent. Estem en bones mans. Enhorabona Juventudes! “Lo pasamos Pirata”!

-       La Playlist- ¿Digamelon?. Els 80 van passar desapercebuts en la playlist del sopar, i un remember de los 40 principales dels anys 2000 va empatxar més que els postres del sopar. Amb el rollazo que dona la música “ochentera”... “Efectivi Wonder”, es nota que la cobra del Bisbal a Chenoa encara està molt present. “Un abrazo Chimo”

-       El sopar“Cantidubi dubi, cantidubi dubi da”. Els Magistrats sou imprescindibles. I és feina de tots motivar-ne més perquè sempre estigueu amb nosaltres. No només podíeu ser els millors valedors de l’epoca dels 80, sinó que sou els millors amfitrions per qualsevol activitat. El sopar, de “Alucinas Pepinillos”. Gràcies!

Firmat: S.E.X.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada