Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dijous, 10 de maig del 2012

L’Agrat busca el targarí i la targarina més fidel de la Festa Majoramb la credencial del “Targarinatge”

 L’Associació Agrat ha creat la credencial del “Targarinatge” de la Festa Major amb l’objectiu de certificar qui és el targarí i la targarina que ha assistit a més actes de la Festa Major de Tàrrega, que comença el proper divendres 11 de maig. Les credencials de “Targarinatge” de Festa Major es podran aconseguir durant el concert del divendres a la Plaça de les Nacions de Tàrrega.

En cada acte organitzat per les entitats locals, hi haurà un punt on es podrà segellar la credencial i el guanyador s’endurà el premi de convertir-se en el Maser de la Nit del Tararot de la Festa Major de Tàrrega de l’any vinent. La credencial té diferents espais per marcar com per exemple les visites al pou de gel, l’aplec del col, el campionat d’Apalagrat o el Corretossino, entre molts d’altres. A més, entre tots els participants es sortejarà una sessió complerta de spa per a dues persones.

2 comentaris:

  1. Nomes un incis, les lletres amb aquest fons no es llexeixen gens de be, seria millor posarles en blanc, que us sembla!!!!

    ResponElimina
  2. Ens pots indicar quines lletres, no ho entenem. Gràcies per l'aportació.

    ResponElimina