Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 4 de juny del 2012

Campanya solidària per recollir clicks a la 1a Fira del Playmobil de Tàrrega


Tàrrega participarà en la campanya solidària “Cap nen sense click”, en el marc de la 1a Fira del Playmobil de Tàrrega que es celebrarà el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny al Mercat Municipal de la capital de l’Urgell.

La campanya, organitzada per l’associació Som Clicks, té com a objectiu recollir Playmobils, usats o nous, perquè tots els nens puguin gaudir-los. Aquests clicks seran repartits en diferents hospitals, centres d’adopció i residències de nens. La recaptació es farà en una urna que estarà ubicada a l’entrada de la Fira i en els horaris d’obertura del certamen, de 10h del matí a 8 del vespre del dissabte i diumenge.

Serà la 1a vegada que la província de Lleida acull una Fira del Playmobil on els visitants podran trobar una gran exposició de diorames amb figures de Playmobil, estands especialitzats en la venda d’aquestes joguines, concursos i tallers pels més joves. L’entrada serà gratuïta pels menors de 12 anys, de 12 a 18 anys l’entrada tindrà un preu  d’un euro i pels majors de 18 anys el preu serà de dos euros. La Fira està organitzada per l’Associació Agrat i Som Clicks.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada