Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 22 de juny del 2012

Fulana VS Katxam. Duel de punxadiscos a Can Colapi.


En l’última festa de Carnestoltes, dos personatges van enamorar els targarins i les targarines amb el seu carisma i excitació. Totes les mirades es fixaven en un duo inseparable que van fer estralls al “Ball de l’Excita” i a la festa de l’Excitadíssim Rei Carnestoltes. Amb només tres dies, el Patge Katxam i la Fulana es van convertir en els líders de la faràndula targarina i ara han decidit tornar a regnar per un dia.

Serà aquest proper dissabte, aprofitant la calor de Sant Joan i que la sang estiuenca ja ha començat a alterar els cossos esvelts dels nostres vilatans. La Fulana i el Patge Katxam protagonitzaran un duel de punxadiscos que promet ser èpic. Els dos personatges saltaran al ring musical de Can Colapi equipats amb uns plats de DJ i amb un arsenal de música que faran moure tot allò que es remeni. El jutge encarregat de posar pau i impartir justícia serà l’estimat Marinerito, que després d’haver fet de xofer per Carnestoltes ara agafarà el paper de magistrat.

L’aparició de la Fulana i el Patge Katxam es produirà just després dels concerts que l’Associació Agrat ha organitzat a Can Colpai, on els Búhos i Rumb al Bar seran els reis de la festa a partir de les 12 de la nit. Abans, però, tothom qui ho vulgui podrà haver gaudit del menú de “Cóc&Coca” que es celebrarà als Jardins de l’Ateneu a partir de 2/4 de 10 del vespre i que constarà de cóc de recapte, amanida, patates, coca de Sant Joan i beguda a un preu econòmic de 7 euros. L’Ataneu i l’Agrat ens hem unit per fer un sopar intergeneracional en la nit més màgica de l’any.

Aneu preparant l’operació bikini i traieu les millors gales per la nit de Sant Joan. Mai se sap què passarà quan la Fulana i el Patge Katxam rondin alliberats per la confusa nit targarina... Bon Sant Joan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada