Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 8 de juny del 2012

La Fira del Playmobil de Tàrrega tindrà un taller infantil de creació de museus


El Museu de Joguets i Autòmats de Verdú col·laborarà en la 1a Fira del Playmobil de Tàrrega, que es celebra el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny, amb un taller de creació d’un petit museu de Playmobil. Els nens i nenes faran una exposició a partir de figures i peces de ‘clicks’ i ells mateixos  seran els encarregats de pensar el guió, el disseny i l'explicació per fer una visita guiada. Posteriorment, els nens també faran una explicació d’alguns dels diorames que hi haurà instal·lats dins del recinte del Mercat Municipal on es celebrarà la 1a Fira de Playmobil de Tàrrega. Personal del Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, entitat col·laboradora de la fira, seran els responsables d’ensenyar als nens majors de 5 anys aquest taller, que tindrà lloc el dissabte a partir de les 2/4 de 12 del migdia.

L’Associació Agrat també ha preparat diverses activitats i concursos per amenitzar la jornada i completar l’exposició de diorames i la venda de figures i complements de Playmobil. Així, durant els dos dies de la Fira hi haurà un taller de dibuix on els nens podran fer les seves creacions relacionades amb el món del Playmobil. També hi haurà un espai dedicat a que els nens que portin les seves joguines puguin jugar i fer petits diorames de ‘clicks’.

Tanmateix, també hi haurà una exposició amb les fotografies del Concurs “Freak-Click”, on els participants han enviat per Facebook fotos de ‘clicks’ amb elements targarins de fons. L’Agrupació Fotogràfica de Tàrrega serà l’encarregada de fer de jurat del concurs i el guanyador s’endurà una caixa de Playmobils i dos entrades pel Museu. L’altre concurs que hi haurà serà el “Busca Clicks”, organitzat per Somos Clicks, on els nens hauran de buscar entre els diorames diferents Playmobils camuflats.

Els horaris de la 1a Fira de Playmobils seran de 10h a 20h i l’entrada serà gratuïta pels menors de 12 anys. De 12 a 18 anys l’entrada tindrà un preu simbòlic d’un euro i pels majors de 18 anys el preu serà de dos euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada