Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 17 de juny del 2012

Per Sant Joan? A Tàrrega!

Recordes aquelles revetlles de Sant Joan on els targarins es reunien per fer un sopar popular, encendre la foguera i gaudir de la nit amb  bona música? Aquest any, des de l’Associació Agrat i l’Ataneu de Tàrrega volem recuperar aquell esperit. Ens hem unit per organitzar una revetlla ben sonada, amb la flama com a principal protagonista i amb opcions per a tots els gustos.

La flama procedent del Canigó arribarà a Tàrrega a 2/4 de 8 de la tarda, s’encendrà el peveter del Pati i donarà el tret de sortida de la Gran Revetlla de Sant Joan. Posteriorment, es farà una lectura del manifest i una ballada de sardanes amb la música de la Cobla Tàrrega.

El sopar popular “Cóc&Coca” es celebrarà als Jardins de l’Ateneu a partir de 2/4 de 10 del vespre i constarà de cóc de recapte, amanida, patates, coca de Sant Joan i beguda. Tindrà un preu econòmic de 7 euros i les places seran limitades. Recomanem reservar el vostre sopar al Bar de l’Ateneu. Després del sopar, tots aquells que vulguin podran gaudir d’una sessió de música i ball als Jardins de l’Ataneu amb orquestra.

D’altra banda, a 2/4 de 12 de la nit, s’iniciarà des del Pati una cercavila que durà la flama del Canigó fins al Camp dels Escolapis on s’encendrà la foguera. La cercavila estarà amenitzada pel ritme dels tambors dels Youngers, que donaran pas als concerts organitzats per l’Associació Agrat. A les 12 començaran els Búhos i Rumb amb Bar, que amenitzaran el Camp dels Escolapis amb la seva marxa rumbera. Per acabar, hi haurà un duel de DJ’s amb dos protagonistes ben peculiars... 

Donem la benvinguda a l’estiu i recuperem aquelles revetlles populars targarines que encenien la ciutat amb passió i alegria. Aquest any per Sant Joan, a Tàrrega!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada