Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 8 de desembre del 2015

Crispetes gratuïtes per als socis d’Agrat que vagin disfressats a l’estrena de Star Wars als Cinemes Majèstic

Els Cinemes Majèstic de Tàrrega estrenaran el pròxim dijous 17 de desembre a la mitjanit una de les pel·lícules més esperades dels últims anys: “Star Wars. El despertar de la fuerza.” 

Per poder gaudir de l’experiència, els Cinemes Majèstic i l’Associació Agrat han arribat a un acord perquè els socis de l’entitat que vagin disfressats amb les mítiques disfresses de la pel·lícula tinguin una ració de crispetes mitjana gratuïta durant l’estrena. Així, qui vagi disfressat, per exemple, de Darth Vader, Han Solo o la Princessa Leia podrà gaudir d’aquest nou episodi de Star Wars amb crispetes de franc. Per aconseguir-ho, caldrà presentar el corresponent carnet de soci de l’Agrat acompanyat del DNI.

L’esdeveniment que tindrà lloc aquest dijous a la capital de l’Urgell estarà carregat d’activitats com un sopar al Restaurant Tastapans amb postres exclusives de Cal Nicolau inspirades en Star Wars; un photocall amb articles de marxandatge i la projecció del  documental ‘“I am your father”. Cinemes Majèstic ha preparat moltes sorpreses per gaudir al màxim d’aquesta preestrena mundial i l’Associació Agrat hi col·labora amb la difusió i promoció de l’esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada