Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dissabte, 12 de desembre de 2015

L'Agrat organitzarà el Cap d'Any de Tàrrega amb unes campanades a les 3 de la matinada

L’Associació Agrat organitzarà per primera vegada el cap d’any de Tàrrega amb unes campanades a les 3 de la matinada a la Plaça Major i amb tota la festa anterior i posterior a l’espai MerCat. Per organitzar-ho s’ha creat la nova comissió de Targanades, nom que tindrà l’esdeveniment.

La nit començarà a les 12 quan s’obriran les portes de l’espai MerCat per acomiadar el 2015 amb la música electrònica de la mà dels DJ’s Lowy LeFranc i Newstein.  A les 3 de la matinada es convocarà a tothom  a la Plaça Major on començarà el show de la mà dels millors presentadors de la història, Alba Coma i Pere Noró, dues cares conegudes per a tots els targarins. Resum de l’any, petonada popular i els dotze segons més esperats de l’any. Un cop acabat el show, la festa continua a l’espai MerCat amb la patxanga de DJ Mistery fins que les cames diguin prou. Un cop acabada la festa, xocolata desfeta pels que no hagin triomfat.  

Tota la informació relacionada amb el cap d’any la podeu trobar a la pàgina de facebook de l’Agrat i a l’esdeveniment del facebook “ Targanades 2016 – Cap d’any a Tàrrega”.
Targanades està organitzat per l’Associació Agrat, amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega i la Cambra de Comerç i el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i la Regidoria de Cultura. 

Cap comentari:

Publica un comentari