Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 30 de desembre del 2015

Tàrrega es prepara per celebrar el primer Cap d’Any amb un gran show a la Plaça Major

L’Associació Agrat de Tàrrega està preparant un Cap d’Any totalment innovador per aquest pròxim 31 de desembre. Per primera vegada es faran les campanades obertes al públic i amb un show especial que promet no deixar ningú indiferent. 

Les “Targanades” tindran lloc a partir de les 3 de la matinada amb la presentació de 2 targarins il·lustres com són Alba Coma i Pere Noró. L’organització repartirà gratuïtament bossetes de gominoles per substituir el raïm i aconseguir que l’entrada d’any sigui el més dolça possible. Durant la celebració també és veurà un resum de les activitats que s’han fet a Tàrrega durant el 2015 i es celebrarà el primer petó de l’any. S'anima a tota la ciutadania i de totes les edats a participar en aquesta festa que promet diversió i emocions fortes.


A banda d’aquesta celebració a la Plaça Major, també hi haurà festa al MerCat municipal que començarà a les 00:30 amb els DJ’s Newstein i Lowy LeFranc. Posteriorment a les campanades, la festa continuarà al MerCat amb Dj Mistery.  Una de les novetats d’aquest any serà la xocolata desfeta que l’organització servirà a les 7 del matí gratuïtament per la gent que no hagi triomfat. Les “Targandes” compten amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada