Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 7 de desembre del 2015

The Targarians organitzarà un concert per agrair el suport rebut després del robatori

El pròxim dissabte 19 de desembre, el grup musical ‘The Targarians’ organitzarà un concert al Mercat Municipal per agrair a la ciutadania el suport rebut després d’haver partit el robatori dels instruments i l’equip de so al seu local d’assaig.
L’incident va tenir lloc el passat mes d’octubre i el grup targarí va decidir realitzar un projecte de micromecenatge a la plataforma Verkami. En 40 dies, més de 160 mecenes han aportat una quantitat superior als 4.000 euros que es van marcar com a objectiu per reposar el material robat i poder continuar amb la trajectòria d’aquest jove grup.
En motiu d’aquesta resposta solidària, ‘The Targarians’ ha decidit organitzar un concert obert a tothom i que comptarà amb la participació solidària d’altres grups de la ciutat com Diga’ls-hi Inquiets, Carlitos Miñarro, Batbatuka, DJ Mistery i DJ Dave. Tots els beneficis que es recaptaran a la barra del concert aniran destinats a l’Escola Municipal de Música de Tàrrega per tal de poder comprar instruments per als més petits.

L’activitat comptarà amb el suport logístic i de difusió de l’Associació Agrat, que també ha volgut donar un cop de mà a l’esdeveniment a través dels seus socis. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega també ha donat suport a la iniciativa que tindrà lloc al Mercat Municipal a partir de les 00h de la mitjanit del pròxim 19 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada